DIENSTEN

detail_image_1553852320.jpg

GARANTIE

Auto Garant werkt uitsluitend met ervaren specialisten, waardoor ons team u een uitgebreide garantie op zowel service, onderhoud, reparaties als accessoires en occasions kan aanbieden. We staan voor onze producten, de werkzaamheden en natuurlijk de auto’s die we aanbieden.
Indien gewenst laten wij voor u een aankoopkeuring uitvoeren door een onafhankelijke partij of uw eigen garage. Wij werken daar graag aan mee, zodat u een goed beeld krijgt van de technische staat van de auto. Uiteraard kunnen we u meer vertellen over de technische staat en het onderhoudsverleden, aan de hand van de officiële historie van de auto.

Auto Garant is een BOVAG ABA Autobedrijf, waardoor u kunt rekenen op uitstekende kwaliteit van zowel de service, het onderhoud als de accessoires en occasions die we hebben staan. Blader online door ons aanbod of kom langs in Geldrop. We vertellen u graag meer over de auto’s en zorgen op een vakkundige wijze voor een APK of onderhoudsbeurt voor uw auto. Uiteraard maken we altijd gebruik van professionele materialen en beschikken we over alle benodigde apparatuur.

VRAGEN OF INTERESSE?

Morgen Internet - Zorgeloos website